Budgetcampers & Cars in Helmond heeft zich gespecialiseerd in auto’s en campers in iedere prijsklasse. Welk merk, uitvoering en kleur u ook zoekt en over welk budget u ook beschikt, wij hebben een passend aanbod voor u. Uit voorraad of op bestelling. Onze campers en auto’s staan garant voor veel kilometers rijplezier. Ze worden optimaal geïnspecteerd, klaargemaakt en afgeleverd met een servicebeurt. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, in ieder prijssegment.
 

De campermarkt is een groeimarkt. Steeds meer Nederlanders hebben de mogelijkheid om een camper te kopen en op reis te gaan. Voor een korte periode, meerdere keren per jaar, of voor vele weken of maanden. De vraag naar betrouwbare campers in iedere prijsklasse wordt dan ook steeds groter. Budgetcampers & Cars in Helmond beschikt over een collectie campers voor ieder budget. Groot pluspunt is dat wij zelf ervaren camperreizigers zijn. Wij weten wat het is om te reizen in een camper en kunnen ook vanuit die optiek u op maat adviseren.

 

Budgetcampers & Cars wordt geleid door Tenny Strauss. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in een autodealerbedrijf. Die ervaring en kennis van de branche koppelt hij aan een persoonlijk advies. Daardoor kunnen wij een optimale service bieden. Wij luisteren goed naar wat u wilt en geven daar zo optimaal mogelijk invulling aan. Op basis van onze expertise en vakmanschap kunnen wij op maat adviseren. Een belangrijke meerwaarde. Want u wilt toch ook de zekerheid dat u kwaliteit krijgt en dat afspraken worden nagekomen. Zodat u tevreden bent. Want pas dan zijn wij het ook.